2021.Junius.25 | Vilmos napja van.
Megye :   Keresőszó : Csak kulcsszó. Csak Név. Kategóriák :
Összes kategoria
Belépés
Felhasználó név :
Jelszó

Online cégkatalógus

vágóhíd
DORKA IMR?N? E.V.
energiaell?t
Mikro-Könyv Bt.
Dono-M Bt.
tejtermelés
nem fizet!
szaniterek
műköröm tanfolyam
ARCH Indeco

 

<<< Vissza

  Cég neve :
Tamás Lajos e.v.
  Címe :
  1171 Budapest, Pásztortűz u. 90.
  Telefon :
  (06-1) 258-0065, (06-30) 924-2857
  Fax :
  (06-1) 258-0065
  E-mail cím :
  tamaslajos@t-online.hu
  weboldal címe :
  www.kisteherkolcsonzes.hu
  2. weboldal címe :
 
  Minõsítés :
 
  Márkanév :
 
  Cég leírása :
  Volt már olyan problémája, hogy áruját Magyarország területén kellett valamely távoli településre eljuttatnia, és nem volt akkora az autója, amelybe kényelmesen, az áru épségét óvó módon elszállíthatta volna megrendelőjéhez?
Került már olyan helyzetbe, hogy szüksége lett volna egy pontos cégre, akinek hivatása a nemzetközi fuvarozás, aki a megadott időre, sértetlenül leszállítja áruját külföldre?
Nem feltétlen kell saját járművel rendelkeznie ahhoz, hogy megoldja ilyen jellegű problémáit: járműparkomban kisteherautó és kisbusz áll az Ön rendelkezésére.
Szállítás, belföldi fuvarozás, nemzetközi fuvarozás, valamint kisteherautó kölcsönzés, kisbusz kölcsönzés amivel évek óta foglalkozom. Allok rendelkezésére! Kölcsönzés? Bérlés? Fuvarozás? Szükséges egy kisteherautó vagy kisbusz? Kérem nézze meg kínálatom, válassza ki az Önnek leginkább megfelelőt!
  Cég termékei :
 
  Üzleti ajánlat :
  * Volkswagen LT 35 kisteherautó kölcsönzés * Renault Master kisteherautó kölcsönzés * Ford Transit kisbusz kölcsönzés * belföldi fuvarozás * nemzetközi fuvarozás * Budapest területén címre szállítás * vidéken címre szállítás * egyéni árkialakítás
Képek a cégről