2021.Szeptember.25 | Eufrozina, Kende napja van.
Megye :   Keresőszó : Csak kulcsszó. Csak Név. Kategóriák :
Összes kategoria
Belépés
Felhasználó név :
Jelszó

Online cégkatalógus

Style Hair Club & Day Spa
M5 Kalandpark - Gyerekcenter
Werdex Kft.
Dr. Hangonyi Csilla
Zoli és Zoltán Autójavító Bt.
Antal MegOld Kft.
B?z? Design
vecsési gyógyszertár
Szlitán Bt.
Sértz Optika Bt.

 

<<< Vissza

  Cég neve :
Szív a Szívért Alapítvány
  Címe :
  2233 Ecser, Arany János u.10.
  Telefon :
  (06-29) 335-315, (06-20) 414-0835
  Fax :
 
  E-mail cím :
  m.matuszka@freemail.hu
  weboldal címe :
  www.szivaszivert.hu
  2. weboldal címe :
 
  Minõsítés :
 
  Márkanév :
 
  Cég leírása :
  A Szív a Szívért Alapítvány támogatását kéri, hogy a nehéz gazdasági életben a szív transzplantáltakat anyagilag támogathassuk.

Adószámunk: 18602267-1-41
Számlaszámunk: OTP 11740009-20041597


A leggyakoribb betegség hazánkban a szív és érrendszeri megbetegedés. Azoknál a szívbetegségeknél ahol a szívizom súlyos károsodása történik és a vérkeringés egyensúlya nem tartható fenn, szívelégtelenség alakul ki és nem marad más megoldás, szívtranszplantációt kell elvégezni. Ebben a helyzetben a beteg félelemmel és szorongással küzd, segítség nélkül tehetetlen és kiszolgáltatott. Várólistára kerül és amennyiben sikerül egy neki megfelelő szervet találni, elvégzik a szívátültetést. Sokan nem élik meg az életmentő műtétet. A sikeres műtétet követően kerül sor a rehabilitációra. Az átélt súlyos traumák mindenkiben előidéznek pszichés változásokat. Ez a helyzet elkeserítheti a betegeket és hozzátartozóikat. Az immunterápia és a szedett gyógyszerek hatásaként fogékonyabbak a fertőzésekre, és más szervek károsodása miatt újabb betegségek alakulhatnak ki. Tudatos életmód változtatásra van szükség, a kifejlődő betegségek megelőzésére ill. csökkentésére nagy súlyt kell helyezni. Környezetünk részéről nagy türelemre, megértésre van szükség, hogy a betegek minél előbb kitaláljanak a labirintusból. Ebben a helyzetben próbál segíteni az alapítvány, hogy könnyebben tudják a nehézségeket elviselni, sorstársaikkal találkozhassanak, egymást megismerhessék, és tapasztalataikat megoszthassák, kételyeikre, kérdéseikre választ találjanak.
  Cég termékei :
 
  Üzleti ajánlat :
  alapítvány * közhasznú szervezet * segítségre szoruló betegek támogatása * anyagi segítségnyújtás * szív * szívátültetés * szív transzplantáció * szív-és érrendszeri megbetegedés * szívbetegség * sorstárs * tapasztalatcsere
Képek a cégről