2018.November.19 | Erzsébet napja van.
Megye :   Keresőszó : Csak kulcsszó. Csak Név. Kategóriák :
Összes kategoria
Belépés
Felhasználó név :
Jelszó

Online cégkatalógus

Bodor Róbert E.V
Bodnár István E.V.
casino budapest
Budakeszi Mozgásszervi Magánrendelés
optikai szálak gyártása budapest
Dr. Jármay Katalin
Almási TV Szerviz Kft.
Medicontur Kft.
Antigaz Bt.
kállósemjén gyógyszertár

 

<<< Vissza

  Cég neve :
Szív a Szívért Alapítvány
  Címe :
  2233 Ecser, Arany János u.10.
  Telefon :
  (06-29) 335-315, (06-20) 414-0835
  Fax :
 
  E-mail cím :
  m.matuszka@freemail.hu
  weboldal címe :
  www.szivaszivert.hu
  2. weboldal címe :
 
  Minõsítés :
 
  Márkanév :
 
  Cég leírása :
  A Szív a Szívért Alapítvány támogatását kéri, hogy a nehéz gazdasági életben a szív transzplantáltakat anyagilag támogathassuk.

Adószámunk: 18602267-1-41
Számlaszámunk: OTP 11740009-20041597


A leggyakoribb betegség hazánkban a szív és érrendszeri megbetegedés. Azoknál a szívbetegségeknél ahol a szívizom súlyos károsodása történik és a vérkeringés egyensúlya nem tartható fenn, szívelégtelenség alakul ki és nem marad más megoldás, szívtranszplantációt kell elvégezni. Ebben a helyzetben a beteg félelemmel és szorongással küzd, segítség nélkül tehetetlen és kiszolgáltatott. Várólistára kerül és amennyiben sikerül egy neki megfelelő szervet találni, elvégzik a szívátültetést. Sokan nem élik meg az életmentő műtétet. A sikeres műtétet követően kerül sor a rehabilitációra. Az átélt súlyos traumák mindenkiben előidéznek pszichés változásokat. Ez a helyzet elkeserítheti a betegeket és hozzátartozóikat. Az immunterápia és a szedett gyógyszerek hatásaként fogékonyabbak a fertőzésekre, és más szervek károsodása miatt újabb betegségek alakulhatnak ki. Tudatos életmód változtatásra van szükség, a kifejlődő betegségek megelőzésére ill. csökkentésére nagy súlyt kell helyezni. Környezetünk részéről nagy türelemre, megértésre van szükség, hogy a betegek minél előbb kitaláljanak a labirintusból. Ebben a helyzetben próbál segíteni az alapítvány, hogy könnyebben tudják a nehézségeket elviselni, sorstársaikkal találkozhassanak, egymást megismerhessék, és tapasztalataikat megoszthassák, kételyeikre, kérdéseikre választ találjanak.
  Cég termékei :
 
  Üzleti ajánlat :
  alapítvány * közhasznú szervezet * segítségre szoruló betegek támogatása * anyagi segítségnyújtás * szív * szívátültetés * szív transzplantáció * szív-és érrendszeri megbetegedés * szívbetegség * sorstárs * tapasztalatcsere
Képek a cégről