2019.November.12 | Jónás, Renátó napja van.
Megye :   Keresőszó : Csak kulcsszó. Csak Név. Kategóriák :
Összes kategoria
Belépés
Felhasználó név :
Jelszó

Online cégkatalógus

gépi hímzés, hímzés, műhímzés, szabványhímzés, sapka hímzés, póló hímzés
szeszipar, szesz és üdítőitalipar, gyümölcs felvásárlás, gyümölcspálinka, pálinka, pálinkafőzde, rövidital, szeszesital, szilvapálinka,
minőségellenőrzés , motoros elektronika, elektrotechnika, adagolásvezérlő elektronika, biztonság, biztonságtechnika, fénytechnika, hangtechnika, minőségbiztosítás, műszaki vizsgálat, elemzés, nemzetközi,
TORNYI+A BT
zöld patika
ruhaipar Jászapáti
autófelszerelés, autósbolt, autóalkatrészek, motorkerékpár alkatrészek, kiegészítők, Tápiószecső
szeszipar, alkoholtartalmú italok, vodka, gin, rum, keserű italok, whiskey, konyak, pezsgő, borok, sherry, ital, szeszes italok, szeszesitalok, szeszesitalok
UNIFORD-R.M Kft
Door Doc Kft

 

<<< Vissza

  Cég neve :
Papa Joe's Saloon & Steakhouse
  Címe :
  9400 Sopron, Várkerület 108
  Telefon :
  (99) 340-933
  Fax :
  (99) 340-089
  E-mail cím :
  papajoe@papajoe.hu
  weboldal címe :
  www.papajoe.hu
  2. weboldal címe :
 
  Minõsítés :
 
  Márkanév :
 
  Cég leírása :
  (A Papa Joe Saloon Steakhouse steakiskolája) A préri első cowbolyai a tűz körül ülve nem sejtették, hogy a rostjaikon sülő hatalmas húsdarabokkal legendát teremtettek és a marhasültet a legnemesebb ételek közé emelik. A legkiválóbb steaket faparázs fölött lehet sütni, többféle húsból, de a legjobbat marhabélszínből. A friss bélszí tűz fölött rögtön összezsugorodik, ezért sütés előtt szakértő gondossággal érlelni kell. Ez minden steaksütő legféltettebb titka. Az argentinok a hűvös, sós tengeri levegőre esküsznek14-30 napon át, az angolok fűszeres olajba merítik, mások fűszerekkel, mustárral, olajjal kenegetik, sőt újabban sós, fűszeres páclével injekciózzák. A legfontosabb azonban az, hogy a bélszínnek legalább 3-5 napig érnie kell. A mi konyhánkban a friss bélszín először irdatlan hidegre kerül, majd lassan pihenve hagyjuk felolvadni. Ha tökéletesen megtisztult, aranyszínű olajba merül,ahol eggyé válik a legjobb fűszerekkel. Nyugalmát széltől, fénytől a legnagyobb gonddal óvjuk. Ha már eléggé felkészült ré, jöhet a gyantamentes keményfa tiszta izzó, füstmentes parazsa, ahol még a rost formája is évszázados tapasztalatokat rejt. Sütőmesterünk szemével, érintésével őrködik, hogy pont úgy sül-e, ahogyan Ön kivánja. A hús kisülő természetes nedvessége,lecsorogva a rost rácsain, keveredik az elgőzölgő fűszeres olajjal, majd így visszatérve a húsba mindent felülmúló eredeti ízt alkot,amiben a faparázs szikrája a megtermékenyítő életerő. Jó steaksütőben ismeretlen a villanytűzhely ridegsége vagy a gázláng romboló bűze. Bélszínből, ha éhes, kérjen 25 dkg-ot, ha degeszre enné magát, akkor 40 dekát. Ha ketten-hárman vannak, akkor a legigazibbat, az egész bélszínt egyben sütve. Ha a szilaj marha energiájára vágyik, akkor Önnek az élő hús a RAW-majdnem nyers, vagy a RARE-az angolos való 40 dekában, vagy egy kilósban, ha rost ízét és a hús erejét együtt akarja tudni, akkor MEDIUM-ot kérjen bármely nagyobb darabban, ha Ön azt akarja, hogy átjárja a roston sült természetes íze, úgy az átsültet, WELLDONE-t kell választania. A Turnedo két vékonyabb szelet, mely erre a legjobb. A bélszínsteak a jéghegy csúcsa. Ezen a korona a T-bone. Király és királynő együtt. Bélszín és hátszín egy darabban a köztük lévő csonttal. A királynő puha, illatos teste a Király dagadó izmával megdöbbentő méretben. Csak felnőtteknek! Átsütve kérje!
  Cég termékei :
 
  Üzleti ajánlat :
  Klasszikus fejlődő kisváros a préri közepén, elegáns SALOON-nal, füstös kovácsműhellyel, mindenes bolttal, az ócskás padlásával és megfáradt ranchero-k ivójával. Amerikai kocsmák pillanatképei egy egyedülálló miliőben. Elképesztő húsok sülnek előtted a kovácsműhelyben, amihez a mexikói hajcsár, portugál és ír bevándorló receptjei alapján készül a szósz. A SALOON-ban százféle whisky és a legjobb sörökTeraszunkból kettő is van, de páratlanok a környéken.
Képek a cégről