2019.Március.24 | Gábor, Karina napja van.
Megye :   Keresőszó : Csak kulcsszó. Csak Név. Kategóriák :
Összes kategoria
Belépés
Felhasználó név :
Jelszó

Online cégkatalógus

restaurálás
AETR
Bobák Miklós E.V.
ATS Auto Truck Service
takarmány
malomipar
éptőanyag-kereskedelem
Madroz Bau Bt.
Juhtenyésztés
számítástechnika

 

<<< Vissza

  Cég neve :
Szent Antal Nyugdíjas Otthon
  Címe :
  9100 Tét, Fő u. 73.
  Telefon :
  (06-96) 461-992
  Fax :
  (06-96) 310-045
  E-mail cím :
  g-kollar@hotmail.com
  weboldal címe :
  www.szentantalotthon.hu
  2. weboldal címe :
 
  Minõsítés :
 
  Márkanév :
 
  Cég leírása :
  Intézményünk 2007-ben nyitotta meg kapuit azzal a szándékkal, hogy az idős-otthonba költözni szándékozó embereknek magas színvonalú ellátást nyújtson nyugodt, békés körülmények között, szem előtt tartva a lakók mindenkori igényeit.

A Szent Antal Idősek Otthona Tét város központjában helyezkedik el. A közelben bolt, posta, könyvtár, római katolikus és evangélikus templom, kb. 200 méterre buszmegálló található.
Az épület közel egyhektáros, parkosított telken található. Az egész épület 2006-ban teljes felújításra került, megvalósult az akadálymentesítés, így biztosított a kerekesszékkel való közlekedés is. Mozgásukban gátolt lakóink kényelmét egy új lift szolgálja.
A kétszintes (földszint és tetőtér) épületben egy- és kétágyas apartmanok találhatók, melyek előszobából, lakószobából és (zuhanyzóval valamint WC-vel ellátott) fürdőszobából állnak. Természetesen lehetőség van arra is hogy a szobát a lakó saját bútoraival rendezze be. Az otthon nyugodt környezetben helyezkedik el, a parkosított kertben padok és asztalok szolgálják a kikapcsolódást a szabad levegőn. A kertben található egy tó is, közepén mesterséges szigettel, amelyen egy pergola áll.
  Cég termékei :
 
  Üzleti ajánlat :
  Demens/Alzheimeres betegápolás, Parkinson-kóros betegápolás, magas vérnyomásos betegápolás, diabéteszes betegápolás, mozgásszervi betegápolás, 24 órás ápolónői ügyelet, kényelmes lakás, napi háromszori étkezést, orvosi ellátás, mosás, vasalás, takarítás
Képek a cégről