2019.Január.18 | Piroska napja van.
Megye :   Keresőszó : Csak kulcsszó. Csak Név. Kategóriák :
Összes kategoria
Belépés
Felhasználó név :
Jelszó

Online cégkatalógus

Tüzép,
betonadalékszerek, építészeti segédanyagok gyártása, ipari padlók, készítés, segédanyag
CLINICUM Egészségügyi és Szolgáltató Kft. Dr. Ladányi Ágnes
Kunos
Fülészet
tüzelőanyagok kereskedel
Nagykereskedő tüzép
AD Horváth Autószervíz
járólap, álmennyezetek, élvédők, zuhanyok, csemperagasztó, fürdőszoba
Zsoldos Kft

 

<<< Vissza

  Cég neve :
Szent Antal Nyugdíjas Otthon
  Címe :
  9100 Tét, Fő u. 73.
  Telefon :
  (06-96) 461-992
  Fax :
  (06-96) 310-045
  E-mail cím :
  g-kollar@hotmail.com
  weboldal címe :
  www.szentantalotthon.hu
  2. weboldal címe :
 
  Minõsítés :
 
  Márkanév :
 
  Cég leírása :
  Intézményünk 2007-ben nyitotta meg kapuit azzal a szándékkal, hogy az idős-otthonba költözni szándékozó embereknek magas színvonalú ellátást nyújtson nyugodt, békés körülmények között, szem előtt tartva a lakók mindenkori igényeit.

A Szent Antal Idősek Otthona Tét város központjában helyezkedik el. A közelben bolt, posta, könyvtár, római katolikus és evangélikus templom, kb. 200 méterre buszmegálló található.
Az épület közel egyhektáros, parkosított telken található. Az egész épület 2006-ban teljes felújításra került, megvalósult az akadálymentesítés, így biztosított a kerekesszékkel való közlekedés is. Mozgásukban gátolt lakóink kényelmét egy új lift szolgálja.
A kétszintes (földszint és tetőtér) épületben egy- és kétágyas apartmanok találhatók, melyek előszobából, lakószobából és (zuhanyzóval valamint WC-vel ellátott) fürdőszobából állnak. Természetesen lehetőség van arra is hogy a szobát a lakó saját bútoraival rendezze be. Az otthon nyugodt környezetben helyezkedik el, a parkosított kertben padok és asztalok szolgálják a kikapcsolódást a szabad levegőn. A kertben található egy tó is, közepén mesterséges szigettel, amelyen egy pergola áll.
  Cég termékei :
 
  Üzleti ajánlat :
  Demens/Alzheimeres betegápolás, Parkinson-kóros betegápolás, magas vérnyomásos betegápolás, diabéteszes betegápolás, mozgásszervi betegápolás, 24 órás ápolónői ügyelet, kényelmes lakás, napi háromszori étkezést, orvosi ellátás, mosás, vasalás, takarítás
Képek a cégről