2022.Junius.29 | Péter, Pál napja van.
Megye :   Keresőszó : Csak kulcsszó. Csak Név. Kategóriák :
Összes kategoria
Belépés
Felhasználó név :
Jelszó

Online cégkatalógus

Express Üvegezés Győr
Afra Kft.
kiállítás, rendezvény Baranya megye
Kália Kertészeti Áruház
Profi-Lufi Kft
Endrődi Címfestő és Reklámgrafikai Bt
Unikon Ajtó Stúdió
Gyermekkert Alapítványi Óvoda
Monorex Kft
Tető zsindely Debrecen

 

<<< Vissza

  Cég neve :
AC TRUP Kft.
  Címe :
  6000 Kecskemét, Budai Hegy 121/b
  Telefon :
  (06-76) 505-562, (06-30) 998-1151
  Fax :
  (06-76) 505-562
  E-mail cím :
  actrup@microsystem.hu
  weboldal címe :
  www.actrup.hu
  2. weboldal címe :
 
  Minõsítés :
 
  Márkanév :
 
  Cég leírása :
  Cégünk 1991 novemberében alakult, mint hűtőgépgyártó és forgalmazó vállalkozás. Fő profiljaink folyamatosan alakultak ki, amikor a végleges telephelyünkre költöztünk, akkora alakultak a jelenlegi tevékenységi köreink.
Vállalatunk az E/75-s főközlekedési út kecskeméti kivezető szakaszán található. Budapesten is jelen vagyunk egy szaküzlettel, amellyel a helyi hűtőgépszerelők igényét kívánjuk kielégíteni. A bolt címe: Budapest, III. Kerület Szentendrei út 27.
A hűtőipar teljes égiszére kiterjed tevékenységi körünk, fő profilunk azonban a járműiparra terjed ki. A tervezéstől a kivitelezésig vállaljuk hűtőberendezések, folyadék hűtőberendezések, raktérhűtők, személygépjármű- és buszklímák legyártását, beépítését. Vállaljuk továbbá garanciális és garancián túli javításokat. Saját gyártmányú termékeinkkel versenyképesek vagyunk a hűtőipar valamennyi területén, ugyanis termékeink megbízható minőségűek és kedvezőbb árúak versenytársainkénál.

Nagy tapasztalattal rendelkező szakembergárdánk és korszerű műszerparkunk a biztosítéka annak, hogy a legjobb minőségű szolgáltatást és terméket tudjuk megrendelőinknek biztosítani.
Referenciamunkáink közé tartozik a kecskeméti TESCO áruház hűtőrendszerének kivitelezése, a Thomas & Betts Kft-nek gépipari folyadékhűtők legyártása és beüzemelése, a Kunvin Borászati Rt. számára élelmiszer ipari folyadékhűtő must hűtésére, illetve az ország egész területén végeztünk kisebb vállalatok, vállalkozások számára hűtéssel kapcsolatos munkálatokat.
Állandó partnereink közé tartozik az SZK TRANSPORT hűtött árut fuvarozó vállalkozás, ami a BÁBOLNA Baromfi-feldolgozó Rt. szállítójaként tevékenykedik. A fagyasztott pékárut gyártó FORNETTI Kft. és a szintén a hűtött áru forgalmazásával foglalkozó BUDAPINGVIN Kft, Knorr Bremse Fék-rendszerek Kft, Thomas & Betts Kft.

Alkatrészeinket és segédanyagainkat közvetlenül a gyártótól szerezzük be, ezzel is garantálva a minőséget és vásárlóink igényeinek legteljesebb kielégítését. A gyártókkal és megrendelőinkkel állandó kapcsolatban állunk, így a megrendeléseiket a legrövidebb idő alatt teljesíteni tudjuk azonnal raktárról vagy rövid átfutási idővel a gyártótól való közvetlen átfutási idővel.
  Cég termékei :
 
  Üzleti ajánlat :
  autó és autóbuszbusz klíma, borászati hűtőberendezés, fagyasztókamra, folyadékhűtő, gépjárműklíma, hűtéstechnika, hűtéstechnika, hűtőberendezés, hűtőgép, hűtőkamra, hűtőtechnika, ipari hűtőrendszer, jégpálya, jégpálya kivitelezés, klímatechnika, műjégpálya kivitelezés, raktérhűtő berendezés, vasúti klímatechnika, temperáló berendezések
Képek a cégről